Mandag

Kødboller med svampe, porre og jordskokker

Ingredienser

45 min - 4 pers


1 lille løg 500 g hakket kyllingekød
1 fed hvidløg
2 kviste frisk estragon
2 spsk. hvedemel  1 æg  Salt og peber

300 g jordskokker
2 porrer
250 g svampe
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
3 kviste frisk estragon
5 dl hønsebouillon
2 ½ dl fløde

Tilbehør
Basmati ris


Tirsdag

Hakkebøf med rødbedesalat

Ingredienser

60+ minutter - 4 personer


Salat
500 g rødbeder
2 æbler
4 kviste mynte
2 spsk. sesamfrø

Dressing
50 g tahin
1 dl vand
saft af 1 citron 
1 fed hvidløg 


Onsdag

Stegte svampe med æbler og grønkål

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


750 g svampe
2 æbler
1 rødløg
100 g grønkål
1 spsk. smør
1 fed hvidløg
5 kviste frisk timian
50 g lyse rosiner
Salt og peber


Torsdag

Æbleflæsk

Ingredienser

30 min - 4 personer


¾ kg stegeflæsk i skiver
2 løg i både
¾ kg udkernede æbler i både, fx. cox orange eller Belle de Boskoop 
1- 2 tsk sukker, gerne rørsukker
Salt og peber
3-4 kviste friske timian

Tilbehør
4 tykke skiver rugbrød


Fredag

Kartoffel-porre pizza med bacon

Ingredienser

+60 min - 4 personer


Pizzadej
2½ dl vand
20 g gær
2 tsk salt
200 g durummel
Ca. 150 g italiensk hvedemel (tipo 00)

Fyld
2 porrer
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk tørret timian
200 g kartofler
150 g bacon
2 spsk olivenolie
200 g mozarella
2 tsk tørret timian
Salt og peber