Mandag

Kylling curry til to dage

Ingredienser

30 minutter - 4 personer i to dage


2 løg
2 fed hvidløg
1 kg rodfrugter fx knoldselleri, pastinak, persillerod 
1 kg kyllingefilet uden skind og ben
4 spsk. olivenolie
2 spsk. grøn karrypasta
2 dåser kokosmælk
4 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Saft af 4 lime
4 spsk. fiskesauce
2 bundt forårsløg
2 bundt friske koriander 

Tilbehør
Dag 1: Ris og naanbrød.

Dag 2: ½ hvidkål samt sandwichbrød eller boller.


Tirsdag

Kylling curry til to dage

Ingredienser

30 minutter - 4 personer i to dage


2 løg
2 fed hvidløg
1 kg rodfrugter fx knoldselleri, pastinak, persillerod 
1 kg kyllingefilet uden skind og ben
4 spsk. olivenolie
2 spsk. grøn karrypasta
2 dåser kokosmælk
4 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Saft af 4 lime
4 spsk. fiskesauce
2 bundt forårsløg
2 bundt friske koriander 

Tilbehør
Dag 1: Ris og naanbrød.

Dag 2: ½ hvidkål samt sandwichbrød eller boller.


Onsdag

Hakkebøffer med jordskokke-svampe saute

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


Bøf
500 g hakket oksekød
1 lille bundt krydderurter
Salt og peber
1-2 spsk. olivenolie

Saute
300 g jordskokker
500 g svampe - gerne forskellige slags
2 æbler
2 løg
1 spsk. smør eller olivenolie
2 fed hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
salt og peber
2 spsk. hasselnødder


Torsdag

Stroganoff i en fart

Ingredienser

30 min - 4 personer


¾ kg kartofler
½ knoldselleri
1-2 spsk smør

500 g oksekød i wokstrimler
Olie til bruning
250 g rensede champignon i halve/kvarte
Salt og peber
1 spsk paprika
1 spsk konc. tomatpure
3 dl bouillon
400 g cherry tomater
¼ liter madlavningsfløde
Evt. lidt hvedemel til jævning
Persille til pynt


Fredag

Brandgod Biksemad

Ingredienser

30 min - 4 personer


500 g rodfrugter, fx knoldselleri, pastinakker, persillerødder, jordskokker og gulerødder
2 æbler
200 g rest af steg – hvad man nu har
300 g kogte kartofler
1 rødløg
250 g champignon
1 lille håndfuld frisk timian
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
Sojasauce
Worchestershire sovs
Peber
1 spsk. smør
4 æg
Bredbladet persille til pynt