Mandag

Wok med kylling og kål

Ingredienser

30 min - 4 personer


400 – 500 g kyllingebrystfilet
Salt og peber
1 spsk olie 
1 spsk rød karrypasta
2 rødløg i tykke både
2 røde, flækkede, udkernede peberfrugter i store tern
1 gul flækket, udkernet peberfrugt i store tern
1 snittet spidskål eller savoykål
1 dåse kokosmælk light

Tilbehør
Koriander, ris eller ægnudler


Tirsdag

Pasta med grøntsagssauce

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


1/2 kg knoldselleri, pastinakker eller persillerødder
250 g kartofler
1 lille løg
1 spsk. olivenolie
1 lille fed hvidløg
3-4 dl grønsagsbouillon
3 timiankviste
Pasta

Tilbehør:
Parmesanost
Basilikum


Onsdag

Fiskefileter med rodfrugtfritter

Ingredienser

60+ min - 4 personer


8 rødspættefileter, rødtunge eller andre fladfisk
1 æg

Persillerasp
3 dl rasp
4 spsk hakket persille
1 tsk salt
Peber
2 spsk olie til stegning

Remosauce
2 dl pickles
2 dl creme fraiche 9 %
1 tsk karry
Salt og peber

Rodfrugtfritter
1 kg store kartofler
300 g rødbeder
4 persillerødder eller pastinakker
5 gulerødder
2 spsk tørret oregano
2 spsk olivenolie
1 spsk flagesalt


Torsdag

Hakkebøf med rødbedesalat

Ingredienser

60+ minutter - 4 personer


Salat
500 g rødbeder
2 æbler
4 kviste mynte
2 spsk. sesamfrø

Dressing
50 g tahin
1 dl vand
saft af 1 citron 
1 fed hvidløg 


Fredag

Iceberg med thaikrydret svinekød og nudler

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


250 g nudler evt. risnudler
500 g hakket svinekød 4-7%
Lidt olie til stegning
1 spsk grøn thaikarry
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1-2 løg fx  banan skalotteløg
Saften fra ½ lime
1 spsk sød chilisauce
1 spsk fiskesauce
1 iceberg med løse blade
1 agurk
1 rød chili
½ dl hakkede cashewnødder