Mandag

Pasta a la creme med porrer og laks

Ingredienser

30 min - 4 personer


3 porre
1 løg
200 g røget laks
1 bundt dild
400 g pasta fx penne
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl grøntsagsbouillon
1½ dl fløde
Salt og peber


Tirsdag

Græskarsuppe med chili og friterede gulerødder

Ingredienser

45 min - 4 personer


  • 500 g Hokkaido græskarkød uden kerner og skræl
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stængler citrongræs
  • 1 rød chili
  • 1 spsk frisk revet ingefær
  • 1 spsk olivenolie
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • salt og peber

 

  • Friterede gulerødder
  • 4 gulerødder
  • 1 spsk olivenolie

 

  • Tilbehør: 1 dl creme fraiche, 1 potte frisk koriander og groft brød

Onsdag

Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingebryster uden skind og ben
50 g hvedemel
2 æg
Ca. 200 g groft rasp
Salt og peber
Olie til stegning

Spicy tomatguacamole
2 modne avokado
1 rød chili
1 fed hvidløg
Saft af 1 citron
½ dl yoghurt naturel
300 g tomater
1 håndfuld frisk koriander eller persille
Salt og peber

Tilbehør
4 skiver rugbrød, salat og frisk koriander eller persille til pynt 


Torsdag

Pitabrød med barbecuebøffer og coleslaw

Ingredienser

30 min - 4 pitabrød


400 g hakket oksekød maks. 10 % fedt
3 spsk barbecuesauce eller 2 spsk tomatketchup og 1 spsk sojasauce
Salt og peber
2 spsk hvedemel
1 spsk olie til stegning

Spidskålscoleslaw
300 g spidskål
200 g gulerødder
1 lille rød peber

Dressing
2 dl græsk yoghurt
2 spsk citronsaft
3/4 tsk salt
Lidt sukker


Fredag

Svinekød i wok med kål og æbler

Ingredienser

30 min - 4 personer


½ hvidkål (ca. 400 g renset kål)
4 gulerødder
2 æbler
400 g svinekød i tern eller strimler
1 spsk olivenolie
1 spsk grøn karrypasta
1 spsk friskrevet ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk østerssauce
Salt og peber
50 g cashewnødder
1 bundt frisk koriander

Tilbehør
Nudler eller ris