Mandag

Sprød pizza med rucolatopping

Ingredienser

15 min - 4 personer


1 ubagt pizzabund i rulle, 400 g
1½ dl tomatpuré
100 g kogt skinke i skiver eller strimler
100 g reven pizzaost
1 bakke rucola salat, 100 g

Tilbehør
250 g cherrytomater
Gulerods- og agurkestænger af 6 gulerødder og 1 agurk.


Tirsdag

Frikadeller med gulerødder

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 løg
500 g hakket kalv og flæsk
1 fed hvidløg
1 æg
1 dl dansk vand
3 spsk hvedemel
Salt og peber
150 g groftrevne gulerødder
Smør og olivenolie til stegning


Onsdag

Pasta med broccoli, bacon og bagte tomater

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


300 g cherry- eller cocktailtomater
4 spsk olivenolie
2 tsk frisk timian eller tørret oregano
Salt og peber
100 g bacon i skiver
300 g pasta f.eks. sommerfugle eller bånd
500 g broccoli
2 dl friske basilikumblade
1 dl friskreven parmesanost


Torsdag

Kylling i kokosmælk

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


250 g kyllingebrystfilet
1 bakke babyspinat
1 broccoli
4 gulerødder
½ spidskål
1 rød chili
2 stilke citrongræs
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
1 liter grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
1 lime
Salt og peber

200 g ris- eller fuldkornsnudler
1 potte thai basilikum eller koriander


Fredag

Bland-selv-råkost med kylling og peanutdip

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


Råkost
1-2 rødbeder
¼ rødkål
¼ hvidkål
1-2 tsk. salt
1-2 tsk. sukker
4 gulerødder
200 g grønkål
1 spsk. olivenolie
100 g rosenkål
2-3 æbler
50 g rosiner
lidt peanuts

Kyllingestiks
500 g kyllingebryst uden skind og ben 
1-2 spsk. olivenolie
stødt karry
salt og peber
2 spsk. olivenolie til stegning

Peanutdip
100 g peanutbutter
1 dl kokosmælk
2 spsk. sojasauce

Tilbehør
Naanbrød eller pitabrød