Mandag

Couscous salat med kylling og basilikumcreme

Ingredienser

30 min - 4 personer


2 kyllingebryst fileter uden skind og ben
2 dl couscous
1 squash
1 spsk olivenolie
30 g pinjekerner
1 fed hvidløg
salt og peber
300 g friskbælgede ærter

 

Basilikumcreme
2 dl yoghurt naturel
1 spsk mayonnaise
1 potte frisk basilikum
1 fed hvidløg

Tilbehør

Pitabrød, fladbrød eller tortillas


Tirsdag

Frikadeller med gulerødder

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 løg
500 g hakket kalv og flæsk
1 fed hvidløg
1 æg
1 dl dansk vand
3 spsk hvedemel
Salt og peber
150 g groftrevne gulerødder
Smør og olivenolie til stegning


Onsdag

Frittata med broccoli og skinke

Ingredienser

30 min - 4 personer


500 g broccoli
2 forårsløg
6 æg
1 dl parmesanost
1 ½ dl fløde 9 %
1 tsk salt
Peber
150 g røget skinke
Olie stegning

Pynt
50 g friskreven parmesanost

Tilbehør
Fuldkornsbrød, tomater gerne gule og røde cherrytomater og oliven.


Torsdag

Stroganoff i en fart

Ingredienser

30 min - 4 personer


¾ kg kartofler
½ knoldselleri
1-2 spsk smør

500 g oksekød i wokstrimler
Olie til bruning
250 g rensede champignon i halve/kvarte
Salt og peber
1 spsk paprika
1 spsk konc. tomatpure
3 dl bouillon
400 g cherry tomater
¼ liter madlavningsfløde
Evt. lidt hvedemel til jævning
Persille til pynt


Fredag

Orientalsk pastasalat med sprøde grøntsager

Ingredienser

30 min - 4 personer


2 store oksebøffer 
1 spsk. olie
1 spsk. grøn karrypasta
1 spsk. frisk revet ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. sojasauce

4 gulerødder
1 agurk
1 bundt radiser
1 bakke babyleaves eller babyspinat
300 g fuldkornspasta
1 bundt frisk koriander
2 spsk. peanuts
2 spsk. sesamfrø
Ristet sesamolie
Sojasauce