Mandag

Spicy hokkaidosuppe med sesamkål

Ingredienser

30 min. - 4 pers.


Ca. 700 g hokkaido græskarkød uden kerner
1 løg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
1 liter grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
Salt og peber
1 lime

Sesamkål
¼ hvidkål
1 æble
1 spsk. olivenolie
1 spsk. sojasauce
1 spsk. sesamfrø
1 bundt koriander
2 spsk. saltede peanuts

Tilbehør: naanbrød


Tirsdag

Kylling curry til to dage

Ingredienser

30 minutter - 4 personer i to dage


2 løg
2 fed hvidløg
1 kg rodfrugter fx knoldselleri, pastinak, persillerod 
1 kg kyllingefilet uden skind og ben
4 spsk. olivenolie
2 spsk. grøn karrypasta
2 dåser kokosmælk
4 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Saft af 4 lime
4 spsk. fiskesauce
2 bundt forårsløg
2 bundt friske koriander 

Tilbehør
Dag 1: Ris og naanbrød.

Dag 2: ½ hvidkål samt sandwichbrød eller boller.


Onsdag

Kylling curry til to dage

Ingredienser

30 minutter - 4 personer i to dage


2 løg
2 fed hvidløg
1 kg rodfrugter fx knoldselleri, pastinak, persillerod 
1 kg kyllingefilet uden skind og ben
4 spsk. olivenolie
2 spsk. grøn karrypasta
2 dåser kokosmælk
4 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Saft af 4 lime
4 spsk. fiskesauce
2 bundt forårsløg
2 bundt friske koriander 

Tilbehør
Dag 1: Ris og naanbrød.

Dag 2: ½ hvidkål samt sandwichbrød eller boller.


Torsdag

Broccolisalat med squash og pærer

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


1 broccoli
100 g baby spinat
2 pærer
1 squash
1 spsk. olie til stegning

1 dl yoghurt naturel
1 lille bundt persille, løvstikke, purløg eller koriander
1 dl mayonnaise
Salt og peber


Fredag

Thai-wok

Ingredienser

30 min - 2 pers


300 gram svinekød, f.eks. koteletter
1 løg
3 forårsløg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
1/2 broccoli
2 spsk soja
1 spsk olie
Evt. koriander til servering