Mandag

Tabouleh med blomkål og karrybagt fisk

Ingredienser

30 min - 4 personer


Tabbouleh

2 dl bulgur

3 dl vand

150 g tomater

¼ agurk

¼ tsk salt

400 g blomkål

25 g bredbladet persille uden store stængler

20 store blade af frisk mynte

1 skalotteløg

2 spsk olivenolie

2 spsk citronsaft

1 tsk salt

Friskkværnet peber

Fisk

500 g mørksejfilet

1 spsk olivenolie

1 tsk stødt karry

½ tsk stødt gurkemeje

Flagesalt


Tirsdag

Squashsuppe

Ingredienser

45 min - 4 personer


  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 kg squash
  • 1 spsk basilikum, grøn
  • 6-7 dl grøntbouillon
  • 2½ dl fløde, 9%
  • Salt og peber

 

  • Tilbehør
  • 1 bdt basilikum, grøn
    Olie
  • Grov, mild paprika

Onsdag

Tomattærte med feta og rosmarin

Ingredienser

+60 min - 4 pers


  • Mørdej
  • 120 g hvedemel
  • 60 g groft speltmel
  • 1/2 tsk. salt
  • 120 g smør
  • Ca. 3 spsk. koldt vand  

 

  • Fyld
  • 1 kugle frisk mozarella
  • 100 g frisk babyspinat
  • 250 g tomater
  • 4 kviste frisk rosmarin
  • 1 rødløg
  • 100 g fetaost
  • Olivenolie
  • Salt og peber

 

  • Tilbehør
  • 1 bakke babyleaves
  • ½ agurk
  • 1 bundt radiser
  • Evt. groft brød

Torsdag

Broccoli-couscous med svinekotelet

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 broccoli
1 rødløg
100 g friskbælgede ærter
50 g rosiner
50 g mandler

Dressing
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
4 kviste frisk estragon eller persille
4 svinekoteletter

Tilbehør
Kartofler eller brød


Fredag

Sprød tortillapizza med blomkål

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


  • 8 medium tortillaer gerne pizzatortillaer
  • 400 g hakket oksekød, svinekød eller kylling
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 glas medium tacosauce, ca. 200 g
  • Salt og peber
  • 1 lille blomkål
  • 175 g reven ost f.eks. cheddar
  • 1 spsk tørret oregano
  • 2 spsk olivenolie

 

  • Desuden:
  • 200 g cherrytomater
  • Evt. 1 dl frisk koriander

 

  • Tilbehør:
  • syltede jalapenos