Mandag

Pitabrød med barbecuebøffer og coleslaw

Ingredienser

30 min - 4 pitabrød


400 g hakket oksekød maks. 10 % fedt
3 spsk barbecuesauce eller 2 spsk tomatketchup og 1 spsk sojasauce
Salt og peber
2 spsk hvedemel
1 spsk olie til stegning

Spidskålscoleslaw
300 g spidskål
200 g gulerødder
1 lille rød peber

Dressing
2 dl græsk yoghurt
2 spsk citronsaft
3/4 tsk salt
Lidt sukker


Tirsdag

Rugbrødssandwich

Ingredienser

15 min - 1 sandwich


2 tykke skiver fuldkornsrugbrød
1 spsk. basilikumspesto
Salat, fx Lollo Rossa og Lollo Bionda
1 tomater
1/4 agurk
1 lille rødløg
Tynde skiver roastbeef, parmaskinke, bresaola eller spegepølse
Friske krydderurter, fx brøndkarse eller basilkum, grøn


Onsdag

Æggekage med squash

Ingredienser

30 minutter - 30 minutter


1 squash
4 forårsløg
1 spsk olie
8 æg
2 dl mælk
4 spsk hvedemel
1½ tsk salt
peber

Tilbehør: ristede rugbrødsskiver og grøn tapenade eller ketchup.


Torsdag

Kylling cashew med koriander

Ingredienser

30 min - 4 personer


500 gr kylling inderfilet
1 fed hvidløg, fint hakket
2 spsk majsolie
1 rød peberfrugt
1 bdt forårsløg
1 squash
2 røde chilier u/kerner
2 store røde chilier tørret u/kerner
50 gr ristede cashewnødder
1-2 spsk sød chilisauce
1 spsk soyasauce
1 spsk fiskesauce
2 tsk sukker
Salt
Frisk koriander


Fredag

Pizza med skinke og tomater

Ingredienser

60+ min - 4 personer


Dej
25 g gær
3 1/4 dl vand
1 tsk salt
180 g fuldkornsdurummel, grahamsspeltmel eller grahamsmel
Ca. 300 g hvedemel gerne pizzamel

Fyld
2 løg
2 gulerødder
1 ds. flåede, hakkede tomater
1-2 fed hvidløg
Salt og peber
1 squash
20 cherrytomater
100 g røget skinke
150 g reven mild ost 17 %
2 tsk oregano
1 spsk olivenolie

Tilbehør
Grønsagsstænger f.eks. gulerødder, agurk og bladselleri.