Mandag

Gazpachosalat med majs

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 agurk
1 peberfrugt
250 g cherrytomater
1 rødløg
½ iceberg
2 majskolber
1 rød chili
1 bundt persille
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt og peber


Tirsdag

Pasta med spinat og champignon

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


300 g bacon i skiver
4 skalotteløg
500 g champignon
250 g frisk baby spinat
400 g båndpasta
Olivenolie
3 timiankviste
4 dl madlavningsfløde 8%
Salt, peber
Parmesan


Onsdag

Rugbrødssandwich med varmrøget laks og spidskålsalat

Ingredienser

30 min - 4 sandwiches


1/2 lille spidskål, ca. 200 g
200 g varmrøget laks
1 dl yoghurt naturel
1 dl mayonnaise
1 bundt dild
Salt og peber
4 rugbrødsboller eller 8 skiver fuldkornsrugbrød
1 agurk


Torsdag

Broccolisalat med kylling og rugbrødschips

Ingredienser

45 min - 4 personer


  • 500 g kyllingefilet
  • Salt, peber
  • 1 spsk rapsolie
  • 500 g broccoli
  • 1 lille romainesalat
  • 200 g cherrytomater
  • 30 g hasselnødder (gerne ristet på en tør pande, fjern derefter den mørke hinde)

  • Dressing
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 spsk finthakket dild
  • 2 tsk æbleeddike
  • ½ tsk salt
  • peber

  • Rugbrødschips
  • 4 skiver rugbrød, 1 cm tykke
  • 1 tsk koldpresset rapsolie
  • Flagesalt eller sydesalt

Fredag

Koteletter på italiensk

Ingredienser

45 min - 4 personer


500 g rodfrugter fx gulerødder, pastinakker, persillerødder, jordskokker
2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
4 svinekoteletter
salt og peber
2 spsk. olivenolie
2 kviste frisk rosmarin

Tilbehør
3-4 spsk. ricotta
½ tsk. flagesalt
2 spsk. basilikumspesto
1 håndfuld frisk basilikum
Brød eller kogt pasta