Mandag

Tyndbrød med laks, broccoli og babysalat

Ingredienser

15 min - 4 personer


250 g broccoli
1 spsk risvinseddike
1 spsk olie
½ tsk salt
½ tsk sukker
Fire håndfuld blandede babysalatblade
Fx rucola, mangold og babyspinat
4 spsk mayonnaise
4 spsk creme fraiche 18 %
2 spsk revet peberrod
8 skiver røget laks
4 arabiske tyndbrød eller store hvedetortillas


Tirsdag

Kyllingetærte med broccoli og estragon

Ingredienser

60+ min - 4-6 personer


Tærtebund
75 g grahamsmel
75 g hvedemel
½ tsk. salt 
75 g smør
1-2 spsk. koldt vand

Fyld
2 kyllingebryster uden skind og ben
1 broccoli
3 æg 
2 dl creme fraiche
4 spsk. hakket estragon
Salt og peber
75 g reven ost


Onsdag

Farveglad rissalat med kylling

Ingredienser

30 min - 4 pers


Rissalat
2 kyllingebrystfileter uden skind og ben
3 dl bouillon
1 broccoli
½ iceberg
1 agurk
4 gulerødder
2 majskolber
200 g kogte ris fx vilde ris eller sorte fuldkornsris

Karrycreme
2 dl yoghurt naturel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. karry
1 fed presset hvidløg
Salt og peber


Torsdag

Ovnbagt laks med porrer

Ingredienser

45 min - 4 personer


3 dl perlerug
½ bundt kruspersille
6 porrer, ca. 800 g
400 g laks
30 g hasselnødder
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 citron
Salt og peber


Fredag

Portobello burger med okse og chilimayo

Ingredienser

30 min - 4 personer


  • 8 portobellosvampe
  • salt og peber
  • 2 spsk. olivenolie 

 

  • 1 salathoved fx lollo rosa eller krølsalat
  • 1 rødløg
  • 4 tomater 

 

  • Chilimayonnaise
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. sød chilisauce 

 

  • 500 g hakket kød
  • Salt og peber