Mandag

Gratineret æggekage deluxe

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 – 3 kogte kartofler i tern eller skiver
50 g chorizo i strimler
1 bakke babyspinat, ca 100 g
8  æg
Salt og peber
35 g reven mozzarella

Tilbehør
Purløg og fuldkornsrugbrød

 

Tirsdag

Kylling i kokosmælk

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


250 g kyllingebrystfilet
1 bakke babyspinat
1 broccoli
4 gulerødder
½ spidskål
1 rød chili
2 stilke citrongræs
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
1 liter grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
1 lime
Salt og peber

200 g ris- eller fuldkornsnudler
1 potte thai basilikum eller koriander


Onsdag

Åben kyllingesandwich

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


500 g tomater
1 agurk
1 fed hvidløg
1 spsk. rødvinseddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk. oregano
Salt og peber
1 bakke babyleaves
2 majskolber
Smør
4 skiver surdejsbrød
Mayonnaise

100 g havregryn
1 tsk. salt
Peber
4 kyllingebryst uden skind og ben
50 g hvedemel
2 æg
Olie til stegning
1 bundt koriander eller basilikum


Torsdag

Agurkesalat og hakkebøf

Ingredienser

30 min - 4 personer


  • 100 g quinoa eller bulgur
  • 1 fed hvidløg
  • 2 agurker
  • 1 bundt radiser
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld persille
  • 100 g fetaost
  • Salt og peber
  • 1-2 spsk blå birkes

 

  • Dressing
  • Saft af 1 lime
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 tsk flydende honning

  • 500 g magert hakket oksekød
  • Salt og peber

Fredag

Kartoffelsalat med blomkålspesto og grillpølser

Ingredienser

45 minutter - 4 personer + ekstra til madpakken dagen efter


½ blomkål
1 lille bundt løvstikke
1 fed hvidløg
50 g parmesanost
25 g mandler
1 dl olivenolie
Salt og peber

1 kg små kartofler
1 bakke cherrytomater
1 agurk
Salat fx babyleaves eller hjertesalat
6-8 grillpølser