Mandag

Åben kyllingesandwich

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


500 g tomater
1 agurk
1 fed hvidløg
1 spsk. rødvinseddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk. oregano
Salt og peber
1 bakke babyleaves
2 majskolber
Smør
4 skiver surdejsbrød
Mayonnaise

100 g havregryn
1 tsk. salt
Peber
4 kyllingebryst uden skind og ben
50 g hvedemel
2 æg
Olie til stegning
1 bundt koriander eller basilikum


Tirsdag

Wraps med ærtehummus og laks

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 dåse kikærter
200 g friske ærter
1 fed hvidløg
2 tsk stødt fennikelfrø
1 tsk spidskommen
½ dl olivenolie
2 spsk cremefraiche
Salt og peber
4 tortilla fuldkornwraps
2 mini hjertesalat
8 skiver røget laks
1 potte brøndkarse eller almindelig karse


Onsdag

Spinatvafler med ærter og kylling

Ingredienser

30 min - 6 pers


250 g hvedemel

1 tsk. natron

1 tsk. salt

2 æg

3 dl kærnemælk

½ dl olie

1 spsk. smør

150 g babyspinat

½ kg ærter i bælg

250 g sukkerærter

3 kyllingefileter

Salt og peber

3 skoleagurker eller 1 agurk

1 potte ærteskud


Torsdag

Squashsuppe

Ingredienser

45 min - 4 personer


  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 kg squash
  • 1 spsk basilikum, grøn
  • 6-7 dl grøntbouillon
  • 2½ dl fløde, 9%
  • Salt og peber

 

  • Tilbehør
  • 1 bdt basilikum, grøn
    Olie
  • Grov, mild paprika

Fredag

Salat med ærter, broccoli og hyldeblomstdressing

Ingredienser

30 min - 4 personer


½-1 kilo nye kartofler
1 broccoli
300 ærter med bælg
1 bundt dild

Broccoli-marinade
3 spsk. balsamico
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Dressing
2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft - alternativt sirup
3 spsk. balsamico
1 tsk. honning
Salt og peber
4-5 spsk. olivenolie
Marinade tilovers fra broccolien