Mandag

Ovnbagt citron-blomkål med parmesanpaneret kuller

Ingredienser

45 min - 4 personer


1 blomkål

Skal af 1 økologisk citron

3 spsk olivenolie

½ tsk salt

500 g kuller, 4 store fileter

25 g panko rasp

6 spsk parmesan, fintrevet af helt stykke

1 spsk finthakket frisk timian

20 g smør

Et nip salt

Friskkværnet peber

Olivenolie

 


Tirsdag

Broccolisalat med okseinderlår

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 broccoli
1 bakke babyleaves
1 rødløg
100 g kogte kerner fx byg, spelt eller ris (hvad man har tilovers fra aftenmaden)
1 pakke carpaccio – tynde skiver okseinderlår – ca. 90 g
50 g hel parmesanost

Cæsardressing

1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
salt og peber

Tilbehør

Brød


Onsdag

Butterdejspizza med fetacreme og friske tomater

Ingredienser

30 min - 4 pers


FETACREME

150-200 g feta

2 dl creme fraiche 18%

Fintrevet skal af 1 citron

1-2 tsk citronsaft

Godt med peber

DEJ

250-300 g færdig butterdej fra køledisken

1 æggeblomme

2 tsk vand


TOPPING

850-1000 g smagfulde tomater i forskellige størrelser

2-3 tsk flydende honning

1-2 spsk olivenolie

Flagesalt

Valgfrie grønne krydderurter: f.eks. basilikum, oregano og/eller timian


Torsdag

Nudler med kylling og broccoli

Ingredienser

15 min - 4 personer


1 pk ægnudler, ca. 200g

250 g kyllinge inderfilet

1 løg

2 hvidløgsfed

200 g broccoli

2 spsk olie

4 spsk østerssovs

1 spsk sød chilisovs

Saft fra 1 lime


Fredag

Fiskeburger med spidskål og ærtepesto

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 lille spidskål
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 potte løvstikke eller persille 

8 rødspættefileter
3 spsk. rugmel
Salt og peber
2 spsk. olivenolie

Ærtepesto
200 g friskbælgede ærter
30 g parmesanost
25 g smuttede mandler
1 lille fed hvidløg
½ dl jomfru olivenolie
Salt og peber

4 burgerboller