Mandag

Burritos med stegte ris og okse

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 oksebøffer
1 løg
1 rød chili
1 spsk. olivenolie
200 g kogte ris
1 fed hvidløg
Ca. ½ dl chilisauce
Salt og peber

1 bakke babyleaves
4 tomater
1 agurk
6-8 fuldkornstortilla


Tirsdag

Forårsmad med tomat, æg, agurk og urtemayo

Ingredienser

15 min - 4 personer


Hjemmerørt urtemayo
1 tsk. groft salt
1 tsk. grovkornet sennep
2 pasteuriserede æggeblommer
1½ - 2 dl vindruekerneolie
Saft af ½ citron
Friskkværnet peber
1 bundt krydderurter fx persille, dild eller purløg

4 æg
4 tomat
1 agurk
4 skiver rugbrød
Lidt purløg og dild


Onsdag

Laksesteak med grøn cous cous og persilleyoghurt

Ingredienser

30 min - 4 personer



1 broccoli
Olie til stegning
3 dl cous cous
1 fed hvidløg
1 agurk
1 rødløg
50 g rosiner
Reven skal og saft af 1 økologisk citron
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber

Persilleyoghurt
2 dl græsk yoghurt
1 håndfuld persille
1 fed hvidløg
Salt og peber

4 laksebøffer


Torsdag

Pasta med kylling i svøb og bagte tomater

Ingredienser

45 min - 4 personer


4 stykker kyllingebryst
Salt og peber
4 skiver parmaskinke
4 grillspyd
1 spsk. olivenolie

2 rødløg
300 g tomater
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

300 g pasta
1 bundt persille
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Parmesanost
1 lille potte frisk basilikum


Fredag

Bøf i salat med ristede kartofler

Ingredienser

45 min - 4 personer


600 g små kartofler
1 spsk olivenolie
1 tsk fint salt

4 oksebøffer
Salt og peber

Urtemayonnaise
½ dl mayonnaise
½ dl creme fraiche
1 lille håndfuld friske krydderurter fx estragon, kruspersille, bredbladet persille eller basilikum, grøn
Salt og peber

1 iceberg, romainesalat eller krølsalat
2 rødløg
4 tomater
1 agurk