Mandag

Laksesteak med grøn cous cous og persilleyoghurt

Ingredienser

30 min - 4 personer



1 broccoli
Olie til stegning
3 dl cous cous
1 fed hvidløg
1 agurk
1 rødløg
50 g rosiner
Reven skal og saft af 1 økologisk citron
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber

Persilleyoghurt
2 dl græsk yoghurt
1 håndfuld persille
1 fed hvidløg
Salt og peber

4 laksebøffer


Tirsdag

Salat vinaigrette med kylling og asparges

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingebrystfileter
1 spsk olivenolie til pensling
1 bundt asparges, grønne
1 romainesalat eller 2 miniromaine
1 bakke babyleave, grøn 
1 bundt kørvel

Sennepsvinaigrette
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
2 tsk sød- eller grovkornet sennep
1-2 tsk flydende honning
1/2 tsk salt

Croutoner
2 skiver surdejsbrød
2 spsk olivenolie

Tilbehør: groft brød

 


Onsdag

Spareribs med bulgursalat og persillecreme

Ingredienser

30 min - 4 personer


1½ dl ketchup
2 spsk sojasauce
3 spsk brun farin
2 fed hvidløg
1 lille spsk friskrevet ingefær
2 spsk olivenolie
8-12 spareribs
100 g bulgur
100 g babyspinat
½ blomkål
250 g cherrytomater
1 bundt persille
1 fed hvidløg
2 dl cremefraiche
Salt og peber


Torsdag

Stegt blomkål med lam

Ingredienser

30 min - 2 personer


  • 1 lille blomkål
  • Persille
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • 2 dl hvidvin
  • ½ tsk. paprika
  • Salt og peber
  • 4 lammefileter

Fredag

Tacos med myntedressing og spidskål

Ingredienser

15 min - 4 pers


1 pakke bløde tacos (alternativ brug små tortilla wraps)
1/2 lille spidskål
400 g svinekoteletter
3 forårsløg
100 g majs fra dåse eller frost
Ca. 15 g frisk persille

Mynte dressing
Ca. 15 g frisk mynte
Ca. 15 g frisk persille
200 g fraiche 9%
2 forårsløg
1 tsk honning
½ tsk salt
Citronsaft fra ½ citron
Friskkværnet peber