Mandag

Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingebryster uden skind og ben
50 g hvedemel
2 æg
Ca. 200 g groft rasp
Salt og peber
Olie til stegning

Spicy tomatguacamole
2 modne avokado
1 rød chili
1 fed hvidløg
Saft af 1 citron
½ dl yoghurt naturel
300 g tomater
1 håndfuld frisk koriander eller persille
Salt og peber

Tilbehør
4 skiver rugbrød, salat og frisk koriander eller persille til pynt 


Tirsdag

Pasta med broccoli, bacon og bagte tomater

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


300 g cherry- eller cocktailtomater
4 spsk olivenolie
2 tsk frisk timian eller tørret oregano
Salt og peber
100 g bacon i skiver
300 g pasta f.eks. sommerfugle eller bånd
500 g broccoli
2 dl friske basilikumblade
1 dl friskreven parmesanost


Onsdag

Laksesticks med asiatisk nudelsalat

Ingredienser

45 min. - 4 pers


Asiatisk nudelsalat
200 g nudler250 g svampe fx østershatte, shiitake og rørhatte
½ sommerhvidkål eller spidskål
2 spsk. olivenolie
1 – 2 fed hvidløg
½ dl teriyakisauce
½ dl sojasauce
1 agurk
1 bundt forårsløg

Laksespyd
4 laksefileter uden skind og ben
1 spsk. olivenolie
1-2 spsk. sesam
Salt og peber


Torsdag

Sprød tortillapizza med blomkål

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


8 medium tortillaer gerne pizzatortillaer
400 g hakket oksekød, svinekød eller kylling
1 spsk olivenolie
1 glas medium tacosauce, ca. 200 g
Salt og peber
1 lille blomkål
175 g reven ost f.eks. cheddar
1 spsk tørret oregano
2 spsk olivenolie

Desuden:
200 g cherrytomater
Evt. 1 dl frisk koriander

Tilbehør:
syltede jalapenos


Fredag

Grøn pastasalat med tun og æg

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 bundt asparges, grønne
200 g pasta fx fuldkornsskruer
200 g ærter (frost eller friskbælgede, når de kommer)
2 æg
1 salathoved fx krølsalat, friseesalat, egebladsalat, grøn - eller en blanding
4 tomater
2 dåser tun i olie eller vand
1 potte karse

Sennepsdressing
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
2 tsk. grovkornet sennep
Salt og peber