Mandag

Hønsebouillon med svampe og forårsløg

Ingredienser

15 min - 4 personer


1 liter hønse bouillon 
300 g. blandede svampe, f.eks. Champignon, kejserhatte, østershatte
3-4 stk forårsløg
Salt og peber


Tirsdag

Koteletter med sommergrønt

Ingredienser

30 min - 4 personer


600 gr svinekoteletter u/ben
200 gr fx. spidskål eller savoykål
200 gr broccoli
2 løg
100 gr østershatte
12 cherrytomater
2 fed hvidløg, fint hakket
2 spsk majsolie
1 dl vand
3 spsk østerssauce
1 spsk soyasauce
1 tsk sukker
Salt og hvid peber


Onsdag

Spinat madpandekager med friskost og sprøde grøntsager

Ingredienser

30 minutter - 8 stk


2 æg str. L
1 tsk salt
½ liter mælk
50 g fuldkorns hvedemel
125 g hvedemel
100 g baby spinat
25 g persille
olie til stegning af pandekagerne

Fyld
Friskost
Agurk
Gulerod
Sukkerærter
Sprød salat fx frillice
Ærteskud


Torsdag

Broccolisalat med okseinderlår

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 broccoli
1 bakke babyleaves
1 rødløg
100 g kogte kerner fx byg, spelt eller ris (hvad man har tilovers fra aftenmaden)
1 pakke carpaccio – tynde skiver okseinderlår – ca. 90 g
50 g hel parmesanost

Cæsardressing

1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
salt og peber

Tilbehør

Brød


Fredag

Couscous salat med kylling og basilikumcreme

Ingredienser

30 min - 4 personer


2 kyllingebryst fileter uden skind og ben
2 dl couscous
1 squash
1 spsk olivenolie
30 g pinjekerner
1 fed hvidløg
salt og peber
300 g friskbælgede ærter

 

Basilikumcreme
2 dl yoghurt naturel
1 spsk mayonnaise
1 potte frisk basilikum
1 fed hvidløg

Tilbehør

Pitabrød, fladbrød eller tortillas