Mandag

Koteletter med sommergrønt

Ingredienser

30 min - 4 personer


600 gr svinekoteletter u/ben
200 gr fx. spidskål eller savoykål
200 gr broccoli
2 løg
100 gr østershatte
12 cherrytomater
2 fed hvidløg, fint hakket
2 spsk majsolie
1 dl vand
3 spsk østerssauce
1 spsk soyasauce
1 tsk sukker
Salt og hvid peber


Tirsdag

Pivgo' pastasalat

Ingredienser

45 min - 4 personer


2 stk. kyllingebrystfilet uden skind og ben ca. 250 g
2 kviste frisk rosmarin
1 fed hvidløg
saft af ½ citron
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. olivenolie til stegning
Salt og peber

300 g pasta
1 lille spidskål
½ bundt asparges
1 bundt radiser
500 g ærter i bælg
1 bakke cherrytomater
Evt. 1 bakke karse

Karrycreme
2 dl yoghurt naturel
2 spsk. mayonnaise
3 tsk. stødt karry
Salt og peber


Onsdag

Broccolisalat med okseinderlår

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 broccoli
1 bakke babyleaves
1 rødløg
100 g kogte kerner fx byg, spelt eller ris (hvad man har tilovers fra aftenmaden)
1 pakke carpaccio – tynde skiver okseinderlår – ca. 90 g
50 g hel parmesanost

Cæsardressing

1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
salt og peber

Tilbehør

Brød


Torsdag

Couscous salat med kylling og basilikumcreme

Ingredienser

30 min - 4 personer


2 kyllingebryst fileter uden skind og ben
2 dl couscous
1 squash
1 spsk olivenolie
30 g pinjekerner
1 fed hvidløg
salt og peber
300 g friskbælgede ærter

 

Basilikumcreme
2 dl yoghurt naturel
1 spsk mayonnaise
1 potte frisk basilikum
1 fed hvidløg

Tilbehør

Pitabrød, fladbrød eller tortillas


Fredag

Fiskeburger med spidskål og ærtepesto

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 lille spidskål
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 potte løvstikke eller persille 

8 rødspættefileter
3 spsk. rugmel
Salt og peber
2 spsk. olivenolie

Ærtepesto
200 g friskbælgede ærter
30 g parmesanost
25 g smuttede mandler
1 lille fed hvidløg
½ dl jomfru olivenolie
Salt og peber

4 burgerboller