Mandag

Kyllingelår med asiatisk kålsalat

Ingredienser

45 minutter - 4 personer


Kyllingelår
4 kyllingeoverlår
1 spsk. grøn karrypasta
1 spsk. friskrevet ingefær
2 spsk. smagsneutral olie

Asiatisk spidskål
200 g kogte ris, qunioa eller bulgur
1 spidskål
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 æbler
1 mango
1 avokado
saft af ½ citron
1 rødløg
1 bundt koriander

2 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 tsk. sukker
1 spsk. smagsneutral olie


Tirsdag

Pivgo' pastasalat

Ingredienser

45 min - 4 personer


2 stk. kyllingebrystfilet uden skind og ben ca. 250 g
2 kviste frisk rosmarin
1 fed hvidløg
saft af ½ citron
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. olivenolie til stegning
Salt og peber

300 g pasta
1 lille spidskål
½ bundt asparges
1 bundt radiser
500 g ærter i bælg
1 bakke cherrytomater
Evt. 1 bakke karse

Karrycreme
2 dl yoghurt naturel
2 spsk. mayonnaise
3 tsk. stødt karry
Salt og peber


Onsdag

Braiserede porrer med tomater og laks

Ingredienser

30 min - 4 personer


2 spsk smør
3 – 4 fintsnittede porrer
500 g tomater i halve eller kvarte efter størrelse
Salt og peber
1 lille bdt groftskåret basilikum, grøn
Ca. 2 dl grøntbouillon
4 laksefileter uden skind 

Tilbehør
Ris eller hvidløgsbaguetter.


Torsdag

Blomkålssalat med bær og mandler

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


1 blomkål
2 hjertesalat - alternativt romainesalat
100 g blåbær
100 g hindbær
50 g mandler
100 g fetaost i tern

1 spsk. vineddike
3 spsk. olivenolie
½ spsk. Dijonsennep
½ spsk. flydende honning


Fredag

Grillbøf med jordbærsalsa

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 oksebøffer, f.eks. entrecôte eller Rib eye
2 tsk olivenolie
Salt og peber

Jordbærsalsa
250 g nippede jordbær
Kødet af ¼ cantaloupemelon, evt anden melon
¼ fintsnittet rødløg eller 2 snittede forårsløg
1 spsk fintreven skal af ubehandlet appelsin
2-3 spsk appelsinsaft
1 spsk olivenolie
Lidt frisk basilikum, grøn
2 tsk flydende honning
Salt og peber