Mandag

Nudler med kylling og broccoli

Ingredienser

15 min - 4 personer


1 pk ægnudler, ca. 200g

250 g kyllinge inderfilet

1 løg

2 hvidløgsfed

200 g broccoli

2 spsk olie

4 spsk østerssovs

1 spsk sød chilisovs

Saft fra 1 lime


Tirsdag

Ovnbagt laks med porrer

Ingredienser

45 min - 4 personer


3 dl perlerug
½ bundt kruspersille
6 porrer, ca. 800 g
400 g laks
30 g hasselnødder
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 citron
Salt og peber


Onsdag

Sommergrønt i wok

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 broccoli
1 bundt nye gulerødder
1 lille spidskål
1 -2 spsk. olie til stegning
1 tsk. grøn karrypasta
1 spsk. friskrevet ingefær
1 fed hvidløg
1-2 spsk. fiskesauce
Saft af 1 lime
1 bundt forårsløg
50 g salte peanuts

Tilbehør
200 g nudler og 1 potte frisk koriander eller thai basilikum


Torsdag

Kyllingespyd med broccolisalat

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingbrystfileter
2 tsk tørret timian
1 spsk olivenolie
Salt og peber
1 broccoli
150 g kogte afkølede ris
4 tomater
1 bundt forårsløg
1 håndfuld krydderurter, fx dild, purløg, persille
1 dl cremefraiche
1 spsk mayonnaise
1 tsk grovkornet sennep
Salt og peber 


Fredag

Italiensk råkost og grillet oksebøf

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 lille blomkål
1 fennikel
50 g hel parmesanost
50 g pinjekerner
1 håndfuld rucola
Reven skal og saft af 1 økologisk citron
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber
4 oksebøffer
Salt og peber

Tilbehør
Kogte kartofler