Mandag

Aspargessuppe med karrykylling

Ingredienser

45 min - 4 personer


500 g asparges, grønne
2 løg
1 tsk smør eller olie
2 dl tør hvidvin
8 dl hønsebouillon eller optøet hønsesuppe fra frost
2 dl fløde 9 %
2 tsk majsstivelse
1-2 tsk citronsaft
S
alt, peber
2 spsk hakket persille
500 g kyllingebrystfilet
1-1½ spsk gul currypaste
1 spsk olie
2 spsk hakkede peanuts
12 spyd
Salt

Tilbehør
Flute


Tirsdag

Tomatsalsa med kødspid

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 klassiske runde tomater
1 fed hvidløg
1 lille rødløg
1 spsk. olivenolie
4 blade basilikum, grøn
1/4 tsk. paprika
1/4 tsk. salt og lidt peber
350 g hakket oksekød 9-12 %
1 fed hvidløg
1/4 tsk. spidskommen
½ tsk. salt og lidt peber
½ snackpeber
1 spsk. vand
8 træspid


Onsdag

Tortilla de patatas - kartoffelæggekage

Ingredienser

30 min - 4 personer


700 g kogte kartofler
2 gulerødder
2 løg
100 g spinat
½ dl olivenolie
6 æg
1 bundt purløg
1 bundt persille
1 lille bundt timian
1 tsk rosa peberkorn eller enebær
2 tsk salt

Tilbehør
Rugbrød
Friske urter
Parmesan


Torsdag

Wraps med grøntsagsfyld

Ingredienser

30 min - 4 stk


Peberrodscreme
4 spsk mayonnaise
1 dl drænet yoghurt
1 tsk sød sennep
2 spsk fintrevet peberrod
Salt og peber
4 tyrkiske flade brød

Grøntsagsfyld
1 agurk
1 bundt asparges, grønne
2 avokado
1 spsk citronsaft
8 salatblade
1 finthakket forårsløg
8 radiser
1 håndfuld rucola


Fredag

Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingebryster uden skind og ben
50 g hvedemel
2 æg
Ca. 200 g groft rasp
Salt og peber
Olie til stegning

Spicy tomatguacamole
2 modne avokado
1 rød chili
1 fed hvidløg
Saft af 1 citron
½ dl yoghurt naturel
300 g tomater
1 håndfuld frisk koriander eller persille
Salt og peber

Tilbehør
4 skiver rugbrød, salat og frisk koriander eller persille til pynt