Mandag

Forårspasta med tomater og frisk spinat

Ingredienser

15 min - 4 personer


400 g farfalle (sommerfuglepasta) eller anden pasta
200 g spæd spinat
6-8 tomater
3 spsk ekstra jomfru olivenolie
100 g friskhøvlet parmesan
Salt, peber


Tirsdag

Tortillas med oksekød og kidneybønner

Ingredienser

45 min - 4-6 personer


2 løg
1 gul peberfrugt
400 g hakket oksekød, højst 10% fedt
2 tsk olie
1 glas mild tacosauce (230 g)
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk oregano
1 dåse kidneybønner
Salt og peber
100 g revet mild ost 17%
8 tortillas, mexicanske pandekager, gerne fuldkornstortillas

Tilbehør
S
tave af 1 agurk
3 røde peberfrugter


Onsdag

Fyldt peberfrugt i ovn

Ingredienser

45 min - 4 pers


1 dl almindelige ris eller vilde ris
¼ tsk. salt
¼ tsk. gurkemeje

6 peberfrugter, rød, gul og grøn
2 fed hvidløg
1 porre
1 rødløg
1 gulerod (revet)
250 gram champignon
1 spsk. olie
250 gram hakket oksekød
1 spsk. løgpulver
1 spsk. allround krydderi
Salt
Peber
100 g revet ost


Torsdag

Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingebryster uden skind og ben
50 g hvedemel
2 æg
Ca. 200 g groft rasp
Salt og peber
Olie til stegning

Spicy tomatguacamole
2 modne avokado
1 rød chili
1 fed hvidløg
Saft af 1 citron
½ dl yoghurt naturel
300 g tomater
1 håndfuld frisk koriander eller persille
Salt og peber

Tilbehør
4 skiver rugbrød, salat og frisk koriander eller persille til pynt 


Fredag

Fiskeburger med tatarsauce

Ingredienser

45 min - 4 personer


Tatarsauce
3 spsk. mayonnaise
1 dl skyr naturel
2 tsk. grovkornet sennep
75 g cornichoner eller syltede agurker
1 spsk. kapers
1 lille bundt purløg
5 stilke estragon
1 lille æble
Salt og peber

Rødspættefileter
8 rødspættefileter
50 g hvedemel
2 æg
Salt
100 g rasp fx gourmet rasp
Smør og olie til stegning

4 burgerboller
½ icebergsalat
½ agurk
4 tomater