Mandag

Pasta med spinat og champignon

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


300 g bacon i skiver
4 skalotteløg
500 g champignon
250 g frisk baby spinat
400 g båndpasta
Olivenolie
3 timiankviste
4 dl madlavningsfløde 8%
Salt, peber
Parmesan


Tirsdag

Salat Nicoise med bagt laks

Ingredienser

30 min - 4 personer


Salad nicoise
200 g laks
2 æg
1 salathoved, fx egeblad
200 g grønne bønner
1 bakke cherrytomater
200 g kogte kartofler
2 spsk kapers
50 g sorte oliven

Sennepsdressing
1 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
1 tsk sukker

Tilbehør
Groft brød


Onsdag

Stegte nudler med grøntsager og cashewnødder

Ingredienser

30 min - 4 personer


300 g gulerødder
1 peberfrugt
200 g frisk spinat
1 chili
250 g fuldkornsnudler
1 spsk smagsneutral olie
1 fed hvidløg
1 spsk friskrevet ingefær 
1 bundt frisk koriander
2 spsk sojasauce
50 g cashewnødder


Torsdag

Tomatsuppe med ovnbagte croutoner

Ingredienser

30 min + bagetid - 4 personer


Tomatsuppe

2 kg tomater
2 rødløg
4 fed hvidløg
½ dl olivenolie
2 tsk. tørret timian
Salt og peber 

2-4 dl grøntsagsbouillon
Lidt sukker
Salt og peber
1 potte frisk basilikum

Croutoner

4 skiver hvedebrød uden kerner
2 spsk. olivenolie
Flagesalt


Fredag

Wok med kylling og kål

Ingredienser

30 min - 4 personer


400 – 500 g kyllingebrystfilet
Salt og peber
1 spsk olie 
1 spsk rød karrypasta
2 rødløg i tykke både
2 røde, flækkede, udkernede peberfrugter i store tern
1 gul flækket, udkernet peberfrugt i store tern
1 snittet spidskål eller savoykål
1 dåse kokosmælk light

Tilbehør
Koriander, ris eller ægnudler