Mandag

Iceberg med thaikrydret svinekød og nudler

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


250 g nudler evt. risnudler
500 g hakket svinekød 4-7%
Lidt olie til stegning
1 spsk grøn thaikarry
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1-2 løg fx  banan skalotteløg
Saften fra ½ lime
1 spsk sød chilisauce
1 spsk fiskesauce
1 iceberg med løse blade
1 agurk
1 rød chili
½ dl hakkede cashewnødder

 


Tirsdag

Portobello burger med okse og chilimayo

Ingredienser

30 min - 4 personer


  • 8 portobellosvampe
  • salt og peber
  • 2 spsk. olivenolie 

 

  • 1 salathoved fx lollo rosa eller krølsalat
  • 1 rødløg
  • 4 tomater 

 

  • Chilimayonnaise
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. sød chilisauce 

 

  • 500 g hakket kød
  • Salt og peber

Onsdag

Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingebryster uden skind og ben
50 g hvedemel
2 æg
Ca. 200 g groft rasp
Salt og peber
Olie til stegning

Spicy tomatguacamole
2 modne avokado
1 rød chili
1 fed hvidløg
Saft af 1 citron
½ dl yoghurt naturel
300 g tomater
1 håndfuld frisk koriander eller persille
Salt og peber

Tilbehør
4 skiver rugbrød, salat og frisk koriander eller persille til pynt 


Torsdag

Rissalat med laks og asiatisk dressing

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 laksebøffer
1 icebergsalat
1 agurk
2 gulerødder
2 avokado
Saft af ½ citron
1 bundt forårsløg
100 g kogte fuldkornsris
1 bundt frisk koriander
2 spsk sorte sesamfrø 
Salt og peber

Asiatisk dressing
1 rød chili
Saft af 1 lime
2 spsk sesamolie
1 tsk flydende honning


Fredag

Pasta a la carbonara med spidskål

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 lille spidskål
100 g bacon i tern
2 æggeblommer
5 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
Salt og peber
300 g pasta fx fuldkornsspaghetti
1 potte kørvel, purløg eller persille
1 bundt forårsløg