Mandag

Svinemørbrad med saftige rabarber

Ingredienser

60+ min - 4 personer


Pommes Anna
1 kg bagekartofler
1 løg
75 g smør
4 kviste timian
Salt og peber

2 svinemørbrad 
1 spsk olie til stegning
2 fed hvidløg
3 kviste frisk timian
Salt og peber

100 g rabarber
10 g smør
2 spsk vineddike
3 spsk sukker

Krydderurtetabbouleh
2 håndfulde krydderurter, gerne forskellige slags
1 agurk
2 rødløg
2 spsk olivenolie


Tirsdag

Pasta med kylling i svøb og bagte tomater

Ingredienser

45 min - 4 personer


4 stykker kyllingebryst
Salt og peber
4 skiver parmaskinke
4 grillspyd
1 spsk. olivenolie

2 rødløg
300 g tomater
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

300 g pasta
1 bundt persille
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Parmesanost
1 lille potte frisk basilikum


Onsdag

Iceberg med thaikrydret grisekød og nudler

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


250 g nudler evt. risnudler
500 g hakket grisekød 4-7%
Lidt olie til stegning
1 spsk grøn thaikarry
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1-2 løg fx  banan skalotteløg
Saften fra ½ lime
1 spsk sød chilisauce
1 spsk fiskesauce
1 iceberg med løse blade
1 agurk
1 rød chili
½ dl hakkede cashewnødder

 


Torsdag

Salat med nudler og bøf

Ingredienser

30 min - 4 personer


200 g nudler
1 spidskål
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 bundt grønne asparges
4 oksebøffer
Salt og peber 

Dressing
1 rød chili
1 spsk. friskrevet ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. smagsneutral olie
1 spsk. sojasauce
3 spsk. saltede cashewnødder
1 bundt frisk koriander
Evt. sød chilisauce


Fredag

Wrap med kylling og rabarberkompot

Ingredienser

45 min - 4 pers


Rabarberkompot
150 g rensede rabarber skåret i små stykker
50 g sukker
korn af ½ stang vanilje

Mormordressing
½  dl piskefløde
Saft af ½ citron
1 tsk. sukker
Peber

500 g kyllingebryst filet uden skind og ben
400 g nye kartofler
12 grønne asparges
1 agurk
1 bundt radiser
1 lille bundt purløg
1 romaine salat
8 fuldkornstorillaer