Mandag

Svampesaute med pasta

Ingredienser

30 min - 4 personer


500 g champignoner
1 spsk olivenolie
2 løg
2-3 fed hvidløg
Groftreven skal af 1 usprøjtet citron
2 spsk citronsaft
Salt og peber
50 g semidried tomat
1 dl hakket persille
375 g spaghetti eller anden pasta

Pynt
50 g reven parmesanost


Tirsdag

Svinekød i wok med kål og æbler

Ingredienser

30 min - 4 personer


½ hvidkål (ca. 400 g renset kål)
4 gulerødder
2 æbler
400 g svinekød i tern eller strimler
1 spsk olivenolie
1 spsk grøn karrypasta
1 spsk friskrevet ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk østerssauce
Salt og peber
50 g cashewnødder
1 bundt frisk koriander

Tilbehør
Nudler eller ris

 

 

 


Onsdag

Selleriburger

Ingredienser

30 min - 4 personer


8 skiver knoldselleri, 1 cm tykke
200 g gulerod
200 g pastinak
1 stort madæble
Babyspinat
1 æg
Sesam
Karry
Planteolie til stegning

Dressing
1 bæger cremefraiche 38 %, 180 ml
1½ spsk hakket frisk estragon
1 spsk dijonsennep
1 tsk akaciehonning
2 tsk esdragoneddike
S
alt & peber


Torsdag

Pestokylling med krydrede gulerødder

Ingredienser

30 min - 4 personer


300 g kyllingebrystfilet
2 spsk. pesto

Krydrede gulerødder
300 g gulerødder
1 spsk. olivenolie
8 blade rosmarin
1 spsk. balsamico-eddike
Lidt salt
Lidt peber

Pynt
10 g persille
10 g feta


Fredag

Asiatisk okse i grøn wok

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


1 lille spidskål
100 g grønne bønner
1 broccoli
2 majskolber
1 rød chili
2 spsk. olie
400 g oksekød, evt. svinekød i tern 
1 spsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
½ dl soyasauce
1 spsk. fiskesauce
Saft af 1 lime
1 bundt koriander
2 spsk. cashewnødder
2 tsk. sort sesam

Tilbehør: Kogte ris eller nudler