Mandag

Torskerognsalat

Ingredienser

15 min - 4 personer


1 dåse torskerogn 200 g
2 spsk. creme fraiche
2 spsk. mayonnaise 
Saft af ½ citron
1 lille håndfuld krydderurter
Salt og peber

4 skiver rugbrød
1 agurk


Tirsdag

Rissalat med laks og asiatisk dressing

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 laksebøffer
1 icebergsalat
1 agurk
2 gulerødder
2 avokado
Saft af ½ citron
1 bundt forårsløg
100 g kogte fuldkornsris
1 bundt frisk koriander
2 spsk sorte sesamfrø 
Salt og peber

Asiatisk dressing
1 rød chili
Saft af 1 lime
2 spsk sesamolie
1 tsk flydende honning


Onsdag

Agurkesalat og hakkebøf

Ingredienser

30 min - 4 personer


  • 100 g quinoa eller bulgur
  • 1 fed hvidløg
  • 2 agurker
  • 1 bundt radiser
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld persille
  • 100 g fetaost
  • Salt og peber
  • 1-2 spsk blå birkes

 

  • Dressing
  • Saft af 1 lime
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 tsk flydende honning

  • 500 g magert hakket oksekød
  • Salt og peber

Torsdag

Porrer a la Nicoise

Ingredienser

30 min - 4 personer


1 bundt porrer, ca. 750 g

Nicoise blanding
2-3 store, udkernede, finthakkede tomater
1 finthakket skalotte- eller rødløg
2 skiver finthakket citron
1 spsk olivenolie
1 tsk grov sennep
1 tsk honning
35 g små, sorte oliven
1 hårdkogt, pillet, hakket æg
1 lille bundt basilikum, grøn
300 g kogt perlespelt eller kogte ris


Fredag

Kyllingeburger med agurkesalat

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingebryst uden skind og ben
2 spsk. olivenolie
salt og peber
1 bakke babyleaves

Agurkesalat
1 agurk
1 rødløg
1 bundt frisk koriander 

Peanutsauce
100 g peanutbutter
1 dl kokosmælk
2 spsk. sojasauce

4 burgerboller