Mandag

Spaghetti med rødbeder og mozarella

Ingredienser

30 min - 4 pers.


700 g rødbeder
2-3 fed hvidløg
1 spsk friske timianblade
2 spsk frisk hakket oregano
Olivenolie
400 g spaghetti eller anden båndpasta
200 g frisk mozzarella
75 g salte mandler/nødder


Tirsdag

Pitabrød med oksekød og tzatziki

Ingredienser

30 min - 4 personer


Tzaziki
4 dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg
1 agurk
1 tsk fint salt

300 g oksekød i strimler 
1 spsk olivenolie
2 tsk kebabkrydderi

1 salathoved fx iceberg, romainesalat, krølsalat eller friseesalat
1 agurk
4 tomater
1 løg
8 pitabrød


Onsdag

Tortillas med spicy fyld

Ingredienser

30 min - 4 personer


8 gulerødder
300 g hakket oksekød max. 10 % fedt
1 glas medium eller mild tacosauce, 230 g
salt, peber
8 medium mexicanske tortillas
75 g reven pastaost

Tilbehør
1 ds. afdryppede kidneybønner
½ romainesalat
½ agurk.


Torsdag

Fiskefrikadelle med agurkeremoulade og ristede løg

Ingredienser

15 min - 4 personer


Agurkeremoulade
½ agurk
2 gulerødder
1 ½  dl creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1-2 tsk. stødt karry
1 kogt æg
50 g cornichoner
1 bundt dild
salt og peber

1 bakke babyleaves
4 skiver rugbrød
4 fiskefrikadeller eller 8 skiver koldt kød (fx roastbeef eller mørbrad)


Fredag

Kartoffel-porre pizza med bacon

Ingredienser

+60 min - 4 personer


Pizzadej
2½ dl vand
20 g gær
2 tsk salt
200 g durummel
Ca. 150 g italiensk hvedemel (tipo 00)

Fyld
2 porrer
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 tsk tørret timian
200 g kartofler
150 g bacon
2 spsk olivenolie
200 g mozarella
2 tsk tørret timian
Salt og peber