Mandag

Carbonara-opskrift: Carbonara med svampe og porrer

Ingredienser

30 min - 4 pers.


2 porrer

100 g kejserhatte

200 g champignon

2 spsk olivenolie

500 g spaghetti

2 dl madlavningsfløde

50 g parmesan fra helt stykke, fintrevet

2 æggeblommer

Friskkværnet peber

Bredbladet persille

Salt


Tirsdag

Koteletter på italiensk

Ingredienser

45 min - 4 personer


500 g rodfrugter fx gulerødder, pastinakker, persillerødder, jordskokker
2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
4 svinekoteletter
salt og peber
2 spsk. olivenolie
2 kviste frisk rosmarin

Tilbehør
3-4 spsk. ricotta
½ tsk. flagesalt
2 spsk. basilikumspesto
1 håndfuld frisk basilikum
Brød eller kogt pasta


Onsdag

Bygotto med gulerod og frisk estragon

Ingredienser

45 min - 4 pers.


300 g perlebyg

400 g gulerødder

Olivenolie

3 dl grøntsagsbouillon

1 dl creme fraiche 18 %

1 dl madlavningsfløde

1 tsk dijonsennep

1 spsk æblecidereddike

1 spsk grofthakket frisk estragon

Salt

Friskkværnet peber


Torsdag

Jordskokkemos med æble, timian og lynstegt kuller

Ingredienser

30 min - 4 pers.


Jordskokmos
800 g jordskokker
4 æbler
½ dl madlavningsfløde
1 tsk friske timianblade
Ca. ¼ tsk salt
Friskkværnet peber

Fisk
500 g kullerfilet
1 spsk olivenolie
1 tsk smør


Fredag

Snydepizza med agurk og parmaskinke

Ingredienser

30 min - 4 pers


4 naanbrød
2 spsk. olivenolie
1 lille håndfuld persille
2 kugler frisk mozarella
Salt og peber

Topping
1 agurk
8 skiver parmaskinke
2 spsk. sorte oliven
1 lille potte basilikum