Mandag

Æggekage med bacon, æble og timian

Ingredienser

30 min - 4 pers.


8 æg

1 dl mælk

2 spsk grofthakket frisk timian

¼ tsk salt

120 g bacon

2 æbler

Salt

Friskkværnet peber

4 skiver rugbrød


Tirsdag

Rå rødder med dukkah

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


Dukkah
2 spsk. mandler 
2 spsk. hasselnødder
1 spsk. hel koriander
2 tsk. hel fennikelfrø
2 tsk. hel spidskommen
1 spsk. sesamfrø
½ tsk. sorte peberkorn
½ tsk. flage salt

Rå rødder
500 g rødbeder
2 æbler
1 lille bundt bredbladet persille, evt. koriander
½ dl æblemost
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
100 g salattern


Onsdag

Estragonkylling med jordskokker

Ingredienser

45 min - 4 personer


4 kyllingebryststykker med skind
50 g mandler
8 spsk hakket frisk estragon
½ tsk salt
600 g jordskokker
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt og peber
300 g grønkål
3 gulerødder
2 spsk dijonsennep
2 spsk æblecidereddike
1 spsk valnøddeolie
Salt og peber


Torsdag

Spaghetti med rødbeder og mozzarella

Ingredienser

30 min - 4 pers.


700 g rødbeder
2-3 fed hvidløg
1 spsk friske timianblade
2 spsk frisk hakket oregano
Olivenolie
400 g spaghetti eller anden båndpasta
200 g frisk mozzarella
75 g salte mandler/nødder


Fredag

Stuvede porrer med koteletter

Ingredienser

30 min - 4 pers.


Stuvede porrer
4 porrer
1 skalotteløg
20 g smør
2 dl madlavningsfløde
2 tsk æblecidereddike
¼ tsk salt
Friskkværnet peber
1 lille bundt frisk kørvel

Kød
4 svinekoteletter
Olivenolie
Frisk timian
Salt
Friskkværnet peber