Smagen af Moderne Mexico

Lad dig friste af mexicanske retter med friske forårsgrøntsager fra den smukke og inspirerende bog "Smagen af Moderne Mexico"

Det moderne mexicanske køkken hitter verden over, hvor brugen af friske grøntsager i de skønne salsaer, tacos, supper, sandwich og salater, gør hele forskellen. Herlige solmodne tomater, sprøde spidskål, smagfulde agurker, lækre sommerløg, spæd spinat og skønne radiser er alle sammen grøntsager de bruger i det autentiske mexicanske køkken, og som bare smager allerbedst herhjemme om sommeren.

Forfatteren bag bogen "Smagen af Moderne Mexico" Bente Nissen Lundsgaard har en årelang passion for mexicansk mad. Hun har været på kokkeskole i Mexico og samlet inspiration til bogen i både Mexico og USA, og underviser ligeledes i mexicansk streetfood hos Meyers Madhus. Bogen kan købes i boghandlere landet over og koster 299,-

Sæson har fået lov at låne 3 opskrifter fra bogen

 

Prøv tre opskrifter fra bogen

Avocado med tomat og sorte bønner (Aguacate con Tomate y Frijoles negros)

Salat med pulled beef (Salpicón de Res)

Kold avocado-agurkesuppe (Gazpacho de aguacate)

 

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png