Skær spidskål i både og læg dem på bagepapir. Pensl med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag dem ved 200 grader i ca 15 minutter. Dryp de ovnbagte spidskålsbåde med citronsaft og drys evt. også med hakket persille. Smager godt til frikadeller og kylling. Tip og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek > Få mere ud af sæson Tilmeld dig og følg med i Sæsons univers af nyheder om frugt og grønt modtag lækre, sæsonaktuelle opskrifter hver uge. Navn Email Tilmeld nyhedsbrev
Få mere ud af sæson Tilmeld dig og følg med i Sæsons univers af nyheder om frugt og grønt modtag lækre, sæsonaktuelle opskrifter hver uge. Navn Email Tilmeld nyhedsbrev
Få mere ud af sæson Tilmeld dig og følg med i Sæsons univers af nyheder om frugt og grønt modtag lækre, sæsonaktuelle opskrifter hver uge. Navn Email Tilmeld nyhedsbrev