Lynsyltede rødløg med lime og ingefær Syltede rødløg, der smager godt i burgere og til boller i karry
Snit rødløg i tynde både. Pisk limesaft og friskrevet ingefær sammen og vend i rødløgene. Lad rødløgene trække 10 minutter og vend rundt i dem inden servering. Tip og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Henrik Freek > Få mere ud af sæson Tilmeld dig og følg med i Sæsons univers af nyheder om frugt og grønt modtag lækre, sæsonaktuelle opskrifter hver uge. Navn Email Tilmeld nyhedsbrev
Få mere ud af sæson Tilmeld dig og følg med i Sæsons univers af nyheder om frugt og grønt modtag lækre, sæsonaktuelle opskrifter hver uge. Navn Email Tilmeld nyhedsbrev
Få mere ud af sæson Tilmeld dig og følg med i Sæsons univers af nyheder om frugt og grønt modtag lækre, sæsonaktuelle opskrifter hver uge. Navn Email Tilmeld nyhedsbrev