Lad det simre – nem simremad for hele familien
Det er koldt udenfor, og det er tid til at varme op under komfuret med lækre simreretter, der spreder hygge og varme.
Det er koldt udenfor, og det er tid til at varme op under komfuret med lækre simreretter, der spreder hygge og varme.
Gode gryderetter behøver ikke tage lang tid, men er der ekstra tid i weekenden, kan retten sættes over i løbet af eftermiddagen og samle saft og kraft hele dagen.
Der er rig mulighed for at tilføje masser af grønt til simreretterne, der giver lidt knas og som sørger for at hele familien får Én Mere Om Dagen.
3 GODE RÅD TIL SIMREMADEN
Prøv vores opskrifter på simreretter – et sikkert hit i familien.
Vintergryde med grøntsager
Skøn simremad med et mix af rodfrugter - gulerødder, beder, knoldselleri og persillerod. Servér gryderetten med brød, ris eller kartoffelmos.
Se opskriften her.
Tekst og foto er udlånt til Sæson af kogebogen Kødfri Mandag, Samvirke.
Simregryde med stegte æbler og porre
Asiatisk inspireret simregryde med hvidkål og æbler. En nem og uhøjtidelig simregryde med masser af grønt.
Se opskriften her.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Anders Schønemann
Vegetarisk gryderet med svampe og perleløg
Se opskriften her.
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström
Gryderet med rodfrugter og urter
Denne dejlige gryderet smager himmelsk! Porre, gulerødder, knoldselleri og grisekød i en skøn symfoni.
Se opskriften her.
Opskrift: Katrine Klinken, Foto: Henrik Freek
Grøn simregryde
En skøn vegetarisk gryde fuld af grønne lækkerier tilsat sydlandsk stemning med blandt andet rodfrugter, græskar, champignon, oliven og pinjekerner.
Se opskriften her.
Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft
Stroganoff i en fart
Bøf stroganoff med kartoffel-selleri-mos kan tilberedes i en fart eller simre i længere tid.
Se opskriften her.
Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft
Se alle Sæsons opskrifter på gryderetter her.