Grill med de grønne

Giv frugt og grønt en tur over de glødende kul. Alting dufter og smager anderledes efter et par minutter i den vilde varme

5 HURTIGE TIPS

  • Grill squash, asparges, peberfrugt, spæde gulerødder og andre rodfrugter, løg, majs, fennikel og tomat.
  • Skær grøntsagerne i større stykker, så de ikke falder ned gennem risten. Sæt dem evt. på spyd, som har ligget en halv time i blød i vand.
  • Undgå at grøntsagerne brænder fast. Pensl med en marinade af olie og friske krydderurter som estragon, salvie, persille, dild, timian eller mynte.
  • De fleste stykker grøntsager skal kun grilles 5 -10 minutter, så hold øje med grillen.
  • Tænk på hygiejnen. Hold grøntsager og kød adskilt. Brug to skærebrætter, to knive og to gafler til at vende med på grillen.

 

5 SUPER LÆKRE GRILL-OPSKRIFTER

Spareribs med bulgursalat og persillecreme
Spicy spareribs med en spændende salat

Mix grill med blandede salater og frugt
Citronmarineret kød på spyd og salat med bær

Grillet fennikel med gedeost og krydderurter
Grillet fennikel er overraskende mild og sød

Grillbøf med jordbærsalsa
Krydret salsa som overraskende tilbehør til bøffen

Grillsalat i folie
Grøntsagerne bevarer al deres smag, saft og kraft når de grilles i alu-folie.

 

Sikker grill

Find gode råd til hvordan du og familien griller på en sikker måde.

 

VELBEKOMMEN OG RIGTIG GOD SOMMER!

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png