En sikker favorit i de fleste familier. Kødsaucen kan fint laves dagen før og sættes på køl, så er der nem og hurtig mad.


Tilberedning

45 min - 4-6 personer

Snit løgene. Rens peberfrugten for stilk, kerner og hvide hinder og skær den i tern.

Svits kødet i en gryde i 1 tsk olie, til det har skiftet farve. Svits løg og peberfrugt med i 1 minut. Tilsæt tacosauce, hvidløg og oregano og kog det hele sammen under omrøring, til det er blevet tykt og væsken er fordampet. Tilsæt afdryppede kidneybønner. Varm dem med et par minutter. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200 grader.  Læg 4 af tortillaerne på bagepapir på en bageplade. Fordel halvdelen af osten på dem, dernæst kødfyldet og til sidst resten af osten. Læg de 4 andre tortillas ovenpå. Pensl dem med 1 tsk olie.

Stil pladen i ovnen på midterste ovnribbe i 25 minutter, til de er gyldne og sprøde. Skær hver tortilla i 4-6 stykker.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Det er sjovt at lave mad" med Hjerteforeningen.

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.