Tynde hvedebrød fyldt med en rest af din egen kødsovs, sprøde grøntsager, ristede græskarkerner, blød avocado og yoghurt – og så chili til at sætte prikken over i’et.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Snit kålen fint. Snit salaten lidt grovere. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver, og skær avocadoen i tynde skiver. Skær tomaterne i tynde både, og lad dem dryppe af. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Anret grøntsagerne på et fad eller i separate  skåle.

Rist græskarkernerne på en tør, varm pande, til de popper. Varm kødsovsen. Varm tortillaerne efter anvisning på pakken.

Servering: Sæt en ske i yoghurten. Fordel kødsovsen på 4 pandekager, og lad de spisende selv komme grøntsager, græskarkerner, yoghurt

De 2 sidste tortillas kan halveres og spises med resten af fyldet, men uden kødsovs.

Opskrift og billede venligst udlånt fra bogen "Rig på rester" af  Tina Scheftelowitz

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.