Barndomsminderne vælter frem, når vi sætter tænderne i de her lækre madder. Det er nemt, smager skønt og en god måde at få fisk på.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Rør torskerognen blød og cremet med creme fraiche, mayonnaise og citronsaft. Skyl og hak krydderurterne og vend i torskerognsalaten. Smag til med salt og peber.
Fordel på rugbrød og top med agurk.

 

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmidt

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.