Super lækker thairet med masser af smag


Tilberedning

30 min - 4 pers

Rens champignon og skær i skiver. Skær porren i skiver og skyl den godt. Snit kålen fint. Riv ingefær og pres hvidløget.

Varm olien i en stor stegegryde og tilsæt karrypasta, presset hvidløg og ingefær. Vend godt rundt og brun kyllingestykkerne heri.

Tilsæt grøntsager og steg yderligere ca. 5 min. ved gode varme under omrøring.

Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre under låg i ca. 10 min. Kog risene.

Smag til med fiskesauce og limesaft og server med kogte ris, et drys nødder og frisk koriander.

Opskrift & styling: Lone Kjær. Foto: Line Falck

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.