Chili con carne er og bliver en klassiker. Her er den serveret med en forfriskende kålsalat med æbler. Uhhm det er bare lækkert!


Tilberedning

45 min - 4 pers

Hak løget. Pres hvidløget. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Rens champignon og skær i skiver. Skræl rodfrugterne og skær i små tern ca. 1 x 1 cm.

Varm halvdele af olien i en gryde og svits løg, hvidløg, chili, krydderier, champignon og rodfrugter i ca. 5 min. under omrøring. Tag grøntsagerne op.
Tilsæt resten af olien og brun nu kødet lidt af gangen. Kom grøntsagerne tilbage i gryden. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og bouillon og lad retten simre ca. 20 min. under låg rør i den undervejs.

Afdryp bønnerne og kom dem i gryden. Kog i yderligere et par minutter. Smag nu til med chiliflager, salt og peber.

Snit kålen fint. Skær æblerne i både og vend med kålen. Rør eddike med sennep og olivenolie og smag til med honning. Rør dressingen i kålsalaten og vend godt rundt.

Server chilien med creme fraiche, frisk koriander, lune naanbrød og kålsalat.

Opskrift & styling: Lone Kjær. Foto: Line Falck

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.