Hurtig og lækker thai ret, med masser af grøntsager og flotte farver.


Tilberedning

30 min - 2 pers

Skær broccoli ud i mindre buketter. Skær peberfrugten ud i grove tern. Skær forårsløgene i skiver. Pil løg og hvidløg. Skær løg i både. Hak hvidløg. Skær kødet ud i tern.

Kom olie på en pande. Varm det op. Steg kødet i 5 minutter, til det er gyldent. Kom broccoli, peberfrugt, forårsløg, hvidløg, løg og soja på panden. Steg i 5 minutter.

 

Tip
Server med frisk koriander

Opskrift & billede venligst udlånt af: "Mad for begyndere

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.