Svinekød og æbler er 'a match made in heaven’… specielt i wok.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern stokken og de yderste blade af kålen. Snit kålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både.

Varm olien i en wok. Tilsæt grøn karrypasta og brun kødet.

Tilsæt ingefær, presset hvidløg, kål og gulerødder og steg ved god varme, mens der jævnligt røres i wokken, så det ikke brænder på. Sænk evt. varmen og lad det stege til kålen er mør.

Tilsæt æbler og østerssauce og smag til med salt og peber. Drys cashewnødder og frisk koriander over retten og server med nudler eller ris.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.