Pasta med svampe er tit noget med en hel masse fløde. Men ikke her - her rister du bare svampene og vender dem i friskkogt pasta med citron, persille m.m..


Tilberedning

30 min - 4 personer

Rens og skær champignonerne i skiver. Varm olien i en stor sauterepande og rist svampene gyldne heri under omrøring med hakket løg og finthakket hvidløg. Drys citronskal på, drypcitronsaft over, krydr med salt og peber og vend tomater og persillemed svampene.

Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og bland den med svampesauteén, der serves med reven parmasan.

Opskrift og styling Vibeke Lehn.

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.