Enkel, familievenlig middagsmad, som er nem at tilberede på en hverdag.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver á ca. ½ cm. Kom kartoflerne i en gryde, og hæld vand på, så det lige netop dækker. Kog kartofleren i ca. 15 minutter. Hæld kartoflerne til afdrypning i en sigte og kasser kogevandet. 

Kom 4 dl mælk i en gryde. Ryst resten af mælken sammen med hvedemel og pisk jævningen i gryden under omrøring. Tilsæt sennep og de forkogte kartofler. Kog kartrofler i saucen i 5-10 minutter. til de er møre. Smag til med salt og peber.

Skær squash i små tern. Rens porrerne godt og skær dem i skiver. Smelt smørret på en pande og svits squash og porre i ca. 5 min. til de er møre. Krydr med salt og peber og vend med hakket persille.

Varm olien på en pande og steg laksen i ca. 3 minutter på hver side. Server med sennepskartofler og saute af squash og porre.

Frugt og grønt pr. person: ca. 130 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.