Helt enkelt og alligevel top lækkert… tynde skiver rå jordskokker, rosmarin og valnødder. Salaten smager godt til både sild, laks, fiskefilet, frikadeller og steg. 


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skræl jordskokkerne og skær dem i helt tynde skiver på et mandolinjern. Vend jordskokker med olivenolie og citronsaft og krydr med salt og peber.

Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde skiver. Hak valnødder og rosmarin og riv parmesanosten. Vend æbler, valnødder, rosmarin og parmesanost med jordskokker. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.