Kyllingefrikadeller er et godt alternativ til de klassiske frikadeller, og med tilbehør som spidskålssalat er det perfekt hverdagsmad 


Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Kyllingefrikadeller
Bland det hele sammen i en skål og steg kyllingefrikadellerne på en pande smurt med olivenolie og med en smule smør.

Spidskålssalat 
Snit spidskålen helt fint og drys 2 spsk. salt over kålen. Vend det godt og lad spidskålen trække i 30 minutter, hvorefter den skylles grundigt i koldt vand og dryppes godt af. Rør dressingen sammen af yoghurt, honning, citronsaft, sennep, hvidløg og friskkværnet peber. 

Vend dressingen i spidskålen og anret med finthakkede ææbletern, hakkede mandler og sesamfrø.

Opskrift og foto udlånt fra bogen "Opskrifter og små glimt af hverdagslykke" af Ann-Christine Hellerup Brandt

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Spidskålsalat og kyllingefrikadeller med urter

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.