Kan simremad være hurtigt at tilberede? Selvfølgelig... bare prøv denne nemme og uhøjtidelig simregryde som er asiatisk inspireret. Retten kan ovenikøbet tilberedes i forvejen, så du slipper for at stå i køkkenet, når der kommer gæster.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Fjern de yderste blade af kålen. Skær stokken fri og snit kålen fint. Snit peberfrugterne. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.
Flæk chilen, skrab kerner ud og hak chilien fint. Skær top og bund af citrongræs, fjern de yderste blade, bank stænglerne og hak stænglerne fint.

Varm olien i en stor gryde og svits karryen af. Brun kødet i olien ved god varme. Tilsæt chili, citrongræs, presset hvidløg, kål og peberfrugter. Vend godt rundt og lad det stege i ca. 5 min.

Tilsæt bouillon og lad retten simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt æbler og lad retten simre i yderligere ca. 5 min. til kødet er mørt. Hæld kokosmælk ved og kog op. Tag gryden af varmen og smag retten til med fishsauce. Hak koriander og vend i retten. Server med lune nann brød.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Frugt og grønt pr. person: ca. 250 g

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.