Super nem curry, der passer perfekt i en travl hverdag. Server som fyld i en sandwich.


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Hak løget. Pres hvidløget.Skræl rodfrugterne og skær i mundrette stykker.

Skær kyllingen i tern. Varm olien i en gryde og steg løg, hvidløg og karrypasta med rodfrugter og kylling og brun det godt.

Tilsæt koksmælk og bouillon og læg låg på gryden. Lad curryen simre i ca. 15 min. Smag saucen til med limesaft og fiskesauce.

Snit ½ kålhoved fint og vend med 1 portion curry. Servér som fyld i sandwich.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Anders Schønnemann

 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.