Kan en hotdog virkelig være ordentlig mad? Svaret er ja – hvis du køber nogle gode pølser og et lækkert flute og selv laver agurkesalaten og de ristede løg!


Tilberedning

30 min - 4 personer

Lynsyltet agurkesalat
Kog sennepsfrøene i vandet i 2 min.

Tilsæt eddike, sukker og salt og kog op.

Tag gryden fra varmen, vend agurkerne i lagen og læg låg på. Rør indimellem i agurkerne og lav de øvrige ingredienser til hotdogsene klar mens agurkerne trækker.

Bløde løg
Pil løgene og skær hvert løg i 8 både.

Steg løgene ved middelhøj varme i olien på en pande. Temperaturen på panden skal hele tiden være så tilpas lav at løgene kan stå og simre og blive møre, uden at blive brændte. Rør ofte i dem og krydr med salt og peber.

Læg pølserne ned mellem løgene og steg dem ved svag varme til de er helt gennemvarmede og let-brunede på begge sider.

Varm flutene i ovnen. Halver dem og flæk dem.

Smør dem på indersiden med sennep. Læg 2 salatblade i hver. Læg en pølse i hvert brød.

Tag agurkerne op af lagen og læg dem på den ene side af hotdogen.

Fordel løgene på den anden side.

Dryp ketchup over hver hotdog.

Denne hotdog skal spises med begge hænder.

Energi pr. person
2000 kJ (480 kcal)
Protein: 16 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 29 % (15 g)
Grønsager pr. person: 190 g 

Opskrift og styling: Christine Bille Nielsen
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.