Har du ikke pastinakker, så er persillerødder eller gulerødder også gode til denne ret.
Du kan også blande forskellige rodfrugter. De ristede pastinakker passer rigtig godt til lamme- eller oksekød.


Tilberedning

30 min - 4 pers

Skræl pastinakkerne, og skær dem ud i små stave. Varm smør op i en pande, og steg pastinakkerne i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og stadig har en
smule bid.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag til. Hvis dressingen er for tyk, så tilsæt en smule mere vand.
Læg de ristede pastinakker på et fad, og fordel dressingen henover. Drys med granatæblekerner og finthakkede mynteblade.

 

Tip

Tilsæt evt. ristede pekan- eller valnødder. Det giver
en god smag og ekstra knas.

 

Opskrift & foto venligst udlånt af: "Mit grønne køkken"

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Ristede pastinakker med sød tahindressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.