Vi elsker risotto, fordi det smager skønt og er supernemt. Server som den er eller som tilbehør til et stykke kød.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Hak løg og hvidløg. Rens champignon og skær dem i skiver.

Varm olie og smør i en sautepande og svits løg og halvdelen af champignon heri.

Tilsæt ris og rist til de er gyldne. Hæld hvidvin på og lad det fordampe.

Spæd gradvist til med bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. 20 minutter indtil de er møre og bouillonen kogt ind.

Skyl spinaten og slyng den godt tør. Vend spinat og reven parmesanost i risottoen og lad spinaten falde sammen. Smag til med salt og peber.

Varm olien på en pande og rist resten af champignon ved god varme. Krydr med salt og peber og drys persille over. Anret risotto og top med stegte champignon.

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.