Sprødstegte svampe tilfører sammen med bacon den fyldige og cremede suppe ekstra smag og sprødhed.  

Tilberedning

45 min - 4 personer

Kom olivenolie i en gryde og svits kartofler, løg, hvidløg og porrer, tilsæt peberkorn, timian, salt og vand. Lad det simre i 30 minutter. Steg imens baconen på en pande og derefter svampene i lidt olivenolie, drys med salt og peber. 

Sluk for varmen, tag timiankvistene op af gryden, og blend suppen. Pas på med at blende for længe, den bliver let klistret. Varm suppen op sammen med fløden, og smag til med salt og peber.

Server den med de stegte svampe, bacon og grønt på toppen og med brød.

Opskrifterne er udviklet af Trine Hahnemann og venligst udlånt fra bogen "365 hverdagsretter"

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Porre-kartoffelsuppe med bacon og ristede svampe

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.