Den hjemmelavede rucola-pesto har en dejlig frisk smag og giver retten et personligt præg. En oplagt ret når veninderne skal forkæles!


Tilberedning

30 min - 4 personer

Gril peberfrugten under ovngrillen til skindet er mørkt og blistret, afkøl og pil skindet af peberfrugten.

Blend peberfrugt, rucola, pinjekerner, citronskal og hvidløg. Tilsæt lidt varm vand og olivenolie og blend til en sauce af passende konsistens, som smages til med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og vend den med pestoen. Pluk laksen i lidt grove flager, bland dem i retten med let hånd og server.

Opskrift  og styling: Vibeke Lehn
Foto Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Pasta med rucola-pesto og varmrøget laks

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.