Cremet pastaret med masser af rodfrugter


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skræl selleri, pastinakker og persillerødder og skær i små tern. Skræl kartoflerne og skær i små tern. Hak løget.

Varm oliven i en gryde og svits løg og presset hvidløg. Tilsæt grøntsager og kartofler og svits et par minutter. Hæld bouillon på og tilsæt timiankviste. Lad grøntsagerne simre under låg i ca. 15 min. til de er møre.

Fjern timiankvist og blend grøntsagerne til en sauce.

Kog pasta som angivet på emballagen og vend med grøntsagssauce. Top med friskerevet parmesanost og frisk basilikum.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Anders Schønnemann

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.