Grøntsager og svampe, som er svitset i olie og har snurret med fløde og vendt i lidt pasta er en af den slags retter, du kan lave i en håndevending.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Pil løget og skær i tynde både. Skræl pastinakker, gulerødder og selleri og skær i mundrette stykker. Rens champignon, fjern stokken og skær champignon i kvarte.

Varm olien i en stor gryde og svits løg, rodfrugter og champignon. Tilsæt timian, presset hvidløg og hæld bouillon ved. Læg låg på gryden og lad grønsagerne simre ved svag varme i 5 - 10  minutter til de er møre. Fjern timiankvistene.

Rør fløde med majsstivelse og sennep og hæld det ved grønsagerne. Lad simre ca. 2 minutter, mens der forsigtigt røres rundt.

Kog pastaen som angivet på emballagen og server med grøn-ragout. Pynt med friske krydderurter.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.