Dyrk LCHF trenden for en enkelt aften og server hjemmelavet burger på allerbedste stenaldermaner.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Rens portobellosvampene og krydr med salt og peber. Varm olien på en pande og steg svampene med den flade side nedad til de er gyldne.

Skyl salaten og slyng den tør. Skær rødløg og tomater i skiver. Rør mayonnaise med chilisauce.  

Form kødet til 4 hakkebøffer. Krydr med salt og peber og grill bøfferne på en grillpande i ca. 3 min. på hver side.

Saml burgerne – læg først en portobellosvamp, dernæst salat, bøf, løg og tomater. Top med lidt chilimayonnaise og læg en svamp ovenpå hele molevitten som låg.

Tip
Portobellosvampe kan naturligvis erstattes af burgerboller.

 

Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Anders Schønnemann 

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.